Hörneå bys hemsida
web-redaktör: lena.lindholm@becken.se
kontakt

Västerbottens-Kuriren uppmärksammar Becken-webben

Reportage

Startsida

Hörneå bys hemsida www.becken.se

Västerbottens-Kuriren uppmärksammar Becken-webben

Vår simpla byahemsida har uppmärksammats av Västerbottens-Kuriren (länk till sidan på VK har upphört sedan detta skrevs 2012). Vår by jobbar i det lilla formatet, men uppmärksammas av de större; DN Kultur, Kungliga Biblioteket, Muséer, Bonniers, och nu Västerbottens-Kuriren, i kronologisk ordning.

Becken-Webben bidrar med det vi kan och utifrån den tid Redaktionen kan avsätta. Vår stimulans är den uppskattning vi får. Senast skickade Pontus Varg ett klipp från YouTube där han sjunger och hyllar sin far Bert-Åke Varg med bilder från vår hemsida. Tack Bert-Åke och Pontus, och alla andra som bidrar till vår byahemsida! Vi väljer här ett passande foto ur vår historia, med association till musik.

Bild 1. Musicerande i sommarkvällen. Från vänster ses Gerda Davidsson (född Engström), okänd, och Lennart Engström (skribentens far). Det är endast den senare som kan traktera ett dragspel, inte systern Gerda, vilket även syns på hennes min. Ett typiskt foto av byns dåtida fotograf Algot Engström, ju mer instrument i bilden ju bättre, oavsett ljudeffekten. 


Gunnar Engström, 2012-11-09

Besökare

Hörneå bys hemsida www.becken.se